Υλικά:
Στο 1κιλό (αγγουράκι ή οτιδήποτε άλλο μας αρέσει..)
1/2 κούπα νερό και 1/2 κούπα ξύδι λευκό
2-3 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
2 κ.σ. αλάτι
μυρωδικά (μαύρο πιπέρι, θυμάρι, κόλιανδρο, μπούκοβο κ κτλ..)
Διαδικασία:
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας κ τα τοποθετούμε στο βάζο. Βράζουμε το νερό μαζί με το ξύδι κ το αλάτι κ το προσθέτουμε στα βάζα. Κλείνουμε καλά και τα αφήνουμε να κρυώσουν ανάποδα 24 ώρες. Μετά από λίγες μέρες είμαστε έτοιμοι να τα δοκιμάσουμε...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου