Μπισκότα με τζίντζερ Χριστουγεννιάτικα








Υλικά: 125 γραμμ. βούτυρο
            μισό φλιτζ. ζάχαρη
            1 κ.γλ. τζίντερ (σκόνη)
            1 κ.γλ. κανέλα
            1 κ.γλ. γαρύφαλο
            1 κ.γλ. βανίλια
            1 αβγό
            1 κ.σ κακάο
            280 γραμμ. αλεύρι ( για όλες τις χρήσεις)

Χτυπάμε στο μίξερ βούτυρο με ζάχαρη για πέντε λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το αβγό, τα μπαχαρικά και τέλος το κοσκινισμένο αλέυρι με το κακάο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα σε μέτρια θερμοκρασία για 15 λεπτά.!!!


  • ανοίγουμε τη ζύμη πάνω σε λαδόκολλα
  • εάν δεν ανοίγει καλά την παγώνουμε για μισή ώρα
  • δεν ψήνουμε παραπάνω, σκληραίνουν αφού κρυώσουν
  • διακοσμούμε όταν κρυώσουν πολύ καλά!!!!!!!









Σχόλια