Υλικά: άγρια, αρωματικά χόρτα με μάραθα και φρέσκα κρεμμυδάκια. Φύλλο: αλεύρι,ελαιόλαδο, χλιαρό νερό και ένα σφηνάκι ρακί.
Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε τα χόρτα και τα μυρωδικά και τα τρίβουμε με λίγο αλάτι για να αφαιρέσουμε τα πολλά υγρά. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι κ έπειτα με μια βέργα ανοίγουμε λεπτά παραλληλόγραμμα φύλλα. Βάζουμε λίγη γέμιση κατά μήκος και στρίβουμε σαν σαλιγκάρι.
Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία περίπου μισή ώρα!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου