Ψιλοκόβουμε τα υλικά που θέλουμε να προσθέσουμε στο ριζότο μαζί και τις αγκινάρες και τα σοτάρουμε όλα μαζί με ελαιόλαδο και το ρύζι. Σταδιακά προσθέτουμε ζωμό ή νερό, περίπου 20' μέχρι να μαλακώσει το ρύζι. Ταιριάζουν πολλά λαχανικά αλλά σε μικρές ποσότητες για να μην σκεπάσουμε την ιδιαίτερη γεύση της αγκινάρας, όπως κολοκύθι, καρότο, πιπεριά φλωρίνης, κρεμμύδι, σκόρδο σίγουρα, προαιρετικά ντομάτα ή ντοματίνια στο τέλος για χρώμα και οπωσδήποτε μάραθο και λεμόνι!!!!!!!!!!! Εποχιακό, νόστιμο και διαιτητικό...
Ψιλοκόβουμε τα υλικά που θέλουμε να προσθέσουμε στο ριζότο μαζί και τις αγκινάρες και τα σοτάρουμε όλα μαζί με ελαιόλαδο και το ρύζι. Σταδιακά προσθέτουμε ζωμό ή νερό, περίπου 20' μέχρι να μαλακώσει το ρύζι. Ταιριάζουν πολλά λαχανικά αλλά σε μικρές ποσότητες για να μην σκεπάσουμε την ιδιαίτερη γεύση της αγκινάρας, όπως κολοκύθι, καρότο, πιπεριά φλωρίνης, κρεμμύδι, σκόρδο σίγουρα, προαιρετικά ντομάτα ή ντοματίνια στο τέλος για χρώμα και οπωσδήποτε μάραθο και λεμόνι!!!!!!!!!!! Εποχιακό, νόστιμο και διαιτητικό...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου