Rizotto με άγρια αγκινάρα




Ψιλοκόβουμε τα υλικά που θέλουμε να προσθέσουμε στο ριζότο μαζί και τις αγκινάρες και τα σοτάρουμε όλα μαζί με ελαιόλαδο και το ρύζι. Σταδιακά προσθέτουμε ζωμό ή νερό, περίπου 20' μέχρι να μαλακώσει το ρύζι. Ταιριάζουν πολλά λαχανικά αλλά σε μικρές ποσότητες για να μην σκεπάσουμε την ιδιαίτερη γεύση της αγκινάρας, όπως κολοκύθι, καρότο, πιπεριά φλωρίνης, κρεμμύδι, σκόρδο σίγουρα, προαιρετικά ντομάτα ή ντοματίνια στο τέλος για χρώμα και οπωσδήποτε μάραθο και λεμόνι!!!!!!!!!!! Εποχιακό, νόστιμο και διαιτητικό...


Σχόλια