Αρωματικά χόρτα του αγρού με μαυρομάτικα..








Διαδικασία:
Μουλιάζουμε τα μαυρομάτικα από βραδύς, την επόμενη μέρα τα βράζουμε με χοντρό αλάτι και τα σουρώνουμε.
Σε μια κατσαρόλα με αρκετό ελαιόλαδο χοντροκόβουμε φρέσκα κρεμμυδάκια, μάραθο, καυκαλήθρες, μυρώνια και όποια άλλα χόρτα επιθυμούμε, σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε λίγη τριμμένη ντομάτα και τα μαυρομάτικα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Εποχιακό,γεμάτο βιταμίνες. Σερβίρουμε με λεμόνι ,έξτρα ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ζεστό ψωμί...



Σχόλια