Μπακλαβάς με καρύδια, ελαιόλαδο και μέλι!!!!







Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας
600 γραμ. χοντροκομμένη καρυδόψιχα
6-7 κ.σ μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
1 κ. γλ. γαρύφαλο
250 γραμ. ελαιόλαδο ( καλής ποιότητας)
300 γραμ. μέλι ( καλής ποιότητας )

Συνταγή

Ανακατεύουμε καρυδόψιχα-κανέλα-γαρύφαλο κ μαύρη ζάχαρη.
Στρώνουμε ένα φύλλο κάτω και έπειτα λίγη γέμιση κ εναλλάξ φύλλο μέχρι να κάνουμε αρκετές στρώσεις κ τελειώσει η γέμιση. Κόβουμε τον μπακλαβά σε κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο πολύ καλά και τον περιχύνουμε.Ψήνουμε 50 λεπτά σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει.Ρίχνουμε αμέσως  το μέλι και περιμένουμε 15 λεπτά να τραβήξει. Νηστίσιμος, τραγανός - ένα μικρό κομμάτι μας δίνει πολύ ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!



Σχόλια