Συκοκάρυδο με μέλι κ σοκολάτα





Σύκα τσαπέλες ( ποικιλία φημισμένη της Μεσσηνιακής γης )
Παραδοσιακό γλυκό, νηστίσιμο , με πολλές βιταμίνες και σίδηρο!!!!

Βράζουμε τα σύκα με μέλι, ζάχαρη, νερό κ γαρυφαλάκια  για 25 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν κ τα σουρώνουμε για να φύγει όλο το σιρόπι-δεν το πετάμε. Κόβουμε τα κοτσανάκια κ τα γεμίζουμε με καρύδια. Τέλος τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα!!!!!





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου